Wat te doen met dierbare kleding en mooie stoffen ?

Kledingstukken van overleden dierbaren ?

Kinderkleding ?

 

Heb je moeite met het wegdoen van de kleding van je overleden partner, babykleertjes, kleding van een bijzonder moment, trouwkleding ……………… maak er een kunstwerk vanJe zo schep je ruimte in je kast, hoofd en hart…………….

een kunstwerk met al die herkenbare dessins is een mooie tastbare herinnering….

-  Heb je nog een kast vol kleding van je partner, weg doen is moeilijk maar het neemt veel            ruimte in, maak er een kunstwerk van en     ruim op in kast, hoofd en hart………..

-- Heb je nog een bundel stropdassen van opa…….  Maak er superleuke kussentjes van voor        op de bank….

- Heb je nog kledingstukken van voor je dieet, nu kan je ze niet meer aan , maar een mooi          dierbaar kunstwerk motiveert je om verder te gaan ,

- Heb je nog steeds, na 30 jaar je trouwjurk in de kast hangen,  maak er een mooi kunstwerk       van en hang het aan de   wand……..      samen met dat giletje van de bruidegom.

- Kledingstukken van de kinderen die inmiddels het huis verlaten, maak er een kunstwerk van    en geef het cadeau.

- Ligt er nog steeds wat kleding van je moeder in de kast, dragen zul je het nooit maar aan de     wand is het een mooi item

- Heb je nog die eerste babykleertjes die je niet wilt wegdoen,  in de kast zie je er niets van,         stel er een mooie collage van samen en hang het in aan de wand.

- Een mooie reis gemaakt en veel kleurige kleding gedragen,  maak er een collage van en je        zal elke dag aan die onvergetelijke reis herinnerd worden.

Zo zijn er tal van mogelijkheden om van kleding mooie dingen te maken, zodat de herinneringen voor altijd bewaard blijven